Figyelem
Loading...
ok

 

Mire jó az Áraréna?

avagy

Hogyan bővítsük a vevőkörünket?

 

 

 

Internet mindenek felett...

Ön a munkehelyén mennyi időt tölt internetezéssel? És otthon? Néha mi magunk is meglepődünk ezeken a számokon. De jó ha tudja, hogy ezzel nincs egyedül. Már már a népesség több, mint 63%-a használja rendszeresen az internetet, és a használók 93%-a vásárol-szolgáltatást is igénybe vesz! (2009-es adatok alapján)

Igen, ezek magyarországi adatok! Mióta az internet olcsón is jó sebességgel áll a felhasználók rendelkezésére, az emberek még a fodrászhoz is ott foglalnak időpontot!
Hol van már a telefonkönyvek ideje! Ki olvas ma már nyomtatott szórólapot? - legfeljebb ha áramszünet van....

 

Már régóta össze lehet hasonlítani a hűtők, fűnyírók és persze a számítógépek árait az internet segítségével, de az Áraréna az első összehasonlító portál a szolgáltatók árai és a szolgáltatók minősítése alapján! Igen, ez valóban az a hely, ahol az ügyfél egy helyen megtalál mindent. A fogásztól kezdve a duguláselhárításon keresztül egészen a házépítésig!


Próbáljuk ki! Regisztrálok!

 

 

Árak összehasonlítása? Mi ebben a jó nekem?

 


Az, hogy nem csak a saját árait láthatja, hanem másét is! Így kialakíthat egy reális árszintet, és ráadásul ezen az ingyenes reklámon keresztül az Ön vállalkozását is megtalálják!
Az árak összehasonlításán kívűl megerősítheti pozícióját a piacon a jó minőségű szolgáltatás nyújtásával is! Az Árarénán az ügyfelek jelölni tudják elégedettségüket az Ön tevékenységével kapcsolatban is!

 


Kiváncsi lettem! Regisztrálok!

 

 

Akkor hol is kezdjem?

 

Először is regisztráljon ingyenesen! Aztán töltse fel a szolgáltatásait-árait - és várja az ügyfeleket az irodájába, a pácienseket a rendelőjébe, a vendégeket
az üzletébe, éttermébe.
Ha szeretné meggyorsítani a folyamatot: Hirdessen! (És ne aggódjon, ha még nincs megfelelő hirdetése, mert nálunk még olyan céget is talál, aki ezzel foglalkozik!)


Miért várnék tovább? Regisztrálok!

 

 

Nem találta meg szolgáltatását?

 

 

Biztos? Mindenhol megnézte? A 'Szépség' kategóriában és az 'Üzleti' kategóriában is? Nem felejtette ki az 'Építőipart' sem a 'Turizmust'? Hát, ha valóban nem találja sehol, akkor ajánlja nekünk, és ha legalább 8 szolgáltató szeretné látni ezt a szolgáltatást az Árarénán, akkor elkészítjük Önnek! Biztassa a hasonló szolgáltatókat a jelentkezésre.
Ha az Ön szolgáltatása annyira egyedi, hogy úgy érzi, az egész országban nem lesz 8 olyan cég, aki ezzel foglalkozik, akkor írjon levelet és meglátjuk mit tehetünk.


Ezek tényleg a vevőkért vannak! Most már tényleg regisztrálok!