Figyelem
Loading...
ok

Áraréna.hu nyereményjátékok

 

Ebben a szekcióban találod az Áraréna.hu nyereményjátékait
és egyéb jutalom jellegű felajánlásait.
Akár szolgáltatóként, akár felhasználóként részt vehetsz ezeken.

 

   

 

Játékok

- Szolgáltató toborzásért ingyen reklám!

 

- Havi három szponzorált kiemelés ajándékba!

 

- Likeolj a Facebookon!

 

 

 

 

 

  Jelezd, hogy tetszünk
a Facebook-on is!

 

 
     

 

Fogj össze barátaiddal a nyereményekért!

Aki a megjelölt időszakban likeolja az Áraréna.hu facebook oldalát, és az Áraréna egy bejegyzését megosztja az ismerőseivel, két hónap ingyen kiemelést kap az általa kiválasztott szolgáltatásra!
Like?

A megjelölt időszak:
2011. november 1-től 2011. november 18-án éjfélig

Nyereményed aktiválásához szükséges, hogy küldj nekünk egy e-mailt vagy egy Facebookos levelet, amiben leírod a megosztás és a likeolás pontos dátumát. Ezután mi e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot, és kiválaszthatod, hogy melyik szolgáltatásodat szeretnéd kiemelni, és ezzel még ismertebbé tenni!

   

 

 

 

  Havi három szponzorált kiemelés ajándékba!

 

 
   

 

Játékunkban minden hónapban kisorsolunk 3 szerencsés szolgáltatót, akinek egy szolgáltatását díjmentesen az adott hónapban a 'szponzorált kiemelt kategóriába' tesszük.
A kategória kiválasztása véletlenszerű, de csak a legalább 15 szolgáltatót tartalmazóak kerülnek játékba. (Hívj meg minél több szolgáltatót, hogy a Te kategóriád is játékban legyen!)

A nyeremény részeként a kiválasztott céget, a cég Árarénán található adatlapját, és a kiválasztott szolgáltatást közzétesszük a havi hírlevélben is, amely több, mint 3000 regisztrált ügyfelünkhöz jut el!

Sorsolás minden hónap utolsó hetében.

 

Ha Te nyertél, akkor:
- Kapsz erről egy tájékoztató e-mailt, amiben kérünk a kiemelni kívánt szolgáltatás megadására.
- Kérjük, hogy mielőbb válassz ki egy szolgáltatást, és küld el nekünk. (Erre maximum 1 heted van, hogy a hírlevélbe is be tudj kerülni!)
- A hónap első napján kiemeljük a megadott szolgáltatást
- A hírlevélben megjelenítjük a céged nevét, az általad kiválasztott szolgáltatást, és lesz egy hivatkozás az Árarénás publikus adatlapodra
- A hónap utolsó napján levesszük a megkülönböztető kiemelést - amit csekély díjazás ellenében újra be tudunk kapcsolni kérésedre

 

 

 

 

 

  Te is még több ingyen reklámot szeretnél?

  Affiliate program: segíts további szolgáltatókat toborozni! 

 

 
 

 

Az Áraréna minden új szolgáltató urán 400 Ft-nyi reklámfelületet ad!


Ezzel a bannered főoldalon akár 100 alkalommal is megjelenhet! (CPC:8Ft/klikk)
Ehhez csak annyit kell tenned, hogy regisztrálsz, majd ajánlod az Árarénát másoknak is, akik bejelölnek téged ajánlóként.

 

Keresd fel partnereidet és javasold nekik a lapot, ezzel hosszú ideig ingyenes hirdetési lehetőséget nyerhetsz magadnak!


Teendőid, ha részt szeretnél venni:
- Az új szolgáltatónak add meg a felhasználó nevedet.
- Az új szolgáltatónak úgy kell regisztrálnia, hogy a regisztrációs formon megadható "Meghívó fehasználó" mezőt kitölti a felhasználó neveddel.
- A beszervezett szolgáltatóért járó egyenleg jóváírás akkor történik meg, amikor az új szolgáltató minden adatot megadott az adatlapján és megjelent a szolgáltatásaival a weblapon.

 

 

 

 


(klikk ide: állítsd be kezdőlapnak az Áraréna.hu-t)